2 napitka koji prže salo sa stomaka, a odlični su i za vaš imunitet!

Došlo vreme za kupaće kostime, a vi i dalje imate šlauf oko struka? Bez panike, uz ova dva napitka još ima vremena da se otarasite viška kilograma i masti.


1. Napitak sa cimetom

Prokuvajte pola litre vode i dodajte dve kašike cimeta. U mlak napitak dodajte dve kašike meda. Pola napitka pijte ujutru na prazan stomak i u toku dana još jednom.

Pozitivna svojstva meda dobro su poznata , a cimet je veliki izvor vitamina i minerala. Sadrži kalcijum, gvožđe, mangan, vitamin C i vitamin K, kao i dijetetska vlakna. Pomaže u regulaciji holesterola i šećera u krvi, poboljšava imunitet i eliminiše napade gladi.

2. Lan i jogurt

Ovo je još jednostavnija priprema. Samleveni lan (ima ga u prodavnicama) stavite u jogurt i dobro promešajte. Smesu uzimajte svako jutro pre doručka. Osetićete manju nadutost i kilogrami će početi da se tope. Umesto jogurta možete da koristite kefir, odnosno u trećinu šolje ovog napitka stavite kašiku lana.

Mleveno laneno seme efikasno je u smanjenju telesne težine jer sprečava zadržavanje vode u organizmu, ubrzava metabolizam i topljenje masnoće. Zahvaljujući velikom procentu dijetetskih vlakana, laneno seme smanjuje osećaj gladi.

Pre upotrebe ovih napitaka, osobe sa problemima digestivnog sistema trebalo bi da se konsultuju sa lekarom.

You may also like

NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Necete nam sigurno vjerovati: Ali kada vidite kako se prave gumene bombone povraticete odmah
Opklada čini čuda? Ono sto je on pretrpeo moze samo 2% ljudi
ZATRUDNILA JE I NIKADA NIJE OTIŠLA KOD LJEKARA: Rodila je bebu kakva se rađa jednom u 625 miliona!

Recommended Video

CLOSE
Kada se dvoje “RAZUMNIH” razvedu pa podjele imovinu