3 Horoskopska znaka koji nikada ne mogu da prebole bivšu

Dok neki podignutog čela s veseljem gledaju u budućnost, a koncentrišu se isključivo na sadašnjost, drugi ne mogu tako brzo da zaborave prošlost.


Muškarci rođeni u ova tri znaka teško mogu preboleti prošlu vezu i neke bivše ne mogu celi život da izbace iz glave.

Rak

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako se teško mogu da se „oslobode“ sene bivše veze. Oni veoma puno ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvek sa svojom ljubavi.

Žude za sigurnošću – pa im je teško da izađu iz veze s nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tera ih na to na idealiziraju svoju prvu ljubav.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju partnerku će da urade apsolutno sve, i odmah žele da provedu ceo život s njom.

Nakon prekida veze teško prihvataju da neće više sve biti kao pre. Od straha da ih neko opet ne povredi puno opreznije ulaze u nove veze, te često sanjanju o starim dobrim vremenima s bivšom partnerkom.

Strelac

Veza sa slobodnim duhom – kakav je muškarac rođen u znaku Strelca – nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu.

Nekako ga je tek prva velika ljubav uspela vezati uz sebe – i to nikada neće da zaboravi. Ona je za njega bila jednostavno savršena (a s njom je imao iste probleme kao i sa vama).

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Fatima iz Tuzle otišla u Burkiniju na bazen i doživjela šok: Kad sam vidjela sve mi se zgadilo