Iako se možda čine bezazleno: Ove promjene u organizmu TREBATE OZBILJNO SHVATITI!

Naše je tijelo jedan od najsloženijih strojeva. Kao i svaki sofisticirani stroj, tijelo stalno šalje informacije o nedostatcima: u ovom slučaju, djelovanja naših unutarnjih organa i sustava. Međutim, često zanemarimo ono što nam tijelo govori, a to je velika pogreška.

Na ove biste signale zaista trebali obratiti pažnju:
Tamni krugovi ispod očiju

Možda će se pojaviti tamni krugovi pod vašim očima ako malo spavate. Liječnici preporučuju da spavate najmanje 7-8 sati svake noći. Međutim, oni također mogu biti rezultat nečeg sasvim drugog, kao što je anemija.

Promjena boje na prstima

Ako ste primijetili da vaši prsti često mijenjaju boju, trebali biste biti svjesni da postoji ozbiljan razlog za to. To je znak da imate Reynaudov sindrom – stanje u kojem niske temperature uzrokuju grčeve u krvnim žilama, što dovodi do promjena boje kože na vašim prstima.

Zamagljen vid

Ako se oči često umore i počnete primijećivati da se ponekad ne možete prepoznati osobe ili čitati prometne znakove s obične udaljenosti, imate kratkovidnost ili astigmatizam. Trebali biste posjetiti optičara.

Mrlje ispred vaših očiju

Tu spadaju različiti oblici: mogu biti tačkice ili trakice. Mogu se pojaviti odjednom i često u jake svjetlosti. Ako ih viđate više od sedmicu, obratite se liječniku. To može biti rani simptom katarakte ili drugih ozbiljnih problema.

You may also like

TOP 10 nezgoda na vjenčanjima ovakve sramote jos niste vidjeli
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Necete nam sigurno vjerovati: Ali kada vidite kako se prave gumene bombone povraticete odmah
Dosla je na sestrinoj svadbi a svi su buljili u njen DEKOLTE

Recommended Video

CLOSE
Ukoliko spavate na desnu stranu onda momentalno to treba da promijenite a evo i zasto