NIKADA NE BISTE POGODILI: Evo zašto kraljica uvijek nosi torbicu?!

Jeste li se ikad zapitali zbog čega je Njezino Veličanstvo kraljica Elizabeta II uvijek nosi torbicu u javnosti? Danas vam otkrivamo tu tajnu.


Sally Bedell Smith, kraljevski biograf, kaže da u svojoj torbici kraljica uvijek nosi ogledalo, ruž za usne, olovku, nekoliko mentol bombona i naočale za čitanje. Nedjeljom također ima nekoliko uredno presavijenih računa za crkvene donacije.

Međutim, uglavnom Njezino veličanstvo koristi torbu kao neku vrstu pokazatelja: njome daje suptilne znakove osoblju da želi napustiti društveni događaj. Na primjer:

Ako, dok razgovara s nekim, kraljica pomiče torbicu s jedne strane na drugu, a zatim je dvorjani odnesu, spremna je završiti ovu raspravu. Ipak, niste ni primijetili ovu gestu jer je sve tako suptilno. Na primjer, netko će vam pristupiti i reći: “Gospodine, kancelarijski nadbiskup bi volio razgovarati s vama.”

Ako Kraljica stavlja svoju torbicu na stol za večerom, želi da trenutni događaj završi unutar sljedećih 5 minuta.

Stavljajući svoju torbicu na pod, Njezino Veličanstvo pokazuje da nema zadovoljstvo u razgovoru koji vodi i čeka da je ”spase”

Najveća dramska gesta, međutim je, kada ”vrti” prsten. To znači da se Kraljica odmah mora “spasiti”.

Nadamo se, ako budete te sreće da razgovarate s Njezinim Veličanstvom, engleskom kraljicom, nećete vidjeti niti jedan od gore navedenih signala.

You may also like

TOP 10 nezgoda na vjenčanjima ovakve sramote jos niste vidjeli
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Necete nam sigurno vjerovati: Ali kada vidite kako se prave gumene bombone povraticete odmah
Dosla je na sestrinoj svadbi a svi su buljili u njen DEKOLTE

Recommended Video

CLOSE
POVIŠEN KRVNI PRITISAK VIŠE NIJE PROBLEM VRATITI U NORMALU: Lijekove odmah možete baciti, evo šta trebate raditi