NIKADA NE BISTE POGODILI: Evo zašto kraljica uvijek nosi torbicu?!

Jeste li se ikad zapitali zbog čega je Njezino Veličanstvo kraljica Elizabeta II uvijek nosi torbicu u javnosti? Danas vam otkrivamo tu tajnu.


Sally Bedell Smith, kraljevski biograf, kaže da u svojoj torbici kraljica uvijek nosi ogledalo, ruž za usne, olovku, nekoliko mentol bombona i naočale za čitanje. Nedjeljom također ima nekoliko uredno presavijenih računa za crkvene donacije.

Međutim, uglavnom Njezino veličanstvo koristi torbu kao neku vrstu pokazatelja: njome daje suptilne znakove osoblju da želi napustiti društveni događaj. Na primjer:

Ako, dok razgovara s nekim, kraljica pomiče torbicu s jedne strane na drugu, a zatim je dvorjani odnesu, spremna je završiti ovu raspravu. Ipak, niste ni primijetili ovu gestu jer je sve tako suptilno. Na primjer, netko će vam pristupiti i reći: “Gospodine, kancelarijski nadbiskup bi volio razgovarati s vama.”

Ako Kraljica stavlja svoju torbicu na stol za večerom, želi da trenutni događaj završi unutar sljedećih 5 minuta.

Stavljajući svoju torbicu na pod, Njezino Veličanstvo pokazuje da nema zadovoljstvo u razgovoru koji vodi i čeka da je ”spase”

Najveća dramska gesta, međutim je, kada ”vrti” prsten. To znači da se Kraljica odmah mora “spasiti”.

Nadamo se, ako budete te sreće da razgovarate s Njezinim Veličanstvom, engleskom kraljicom, nećete vidjeti niti jedan od gore navedenih signala.

You may also like

NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Necete nam sigurno vjerovati: Ali kada vidite kako se prave gumene bombone povraticete odmah
Opklada čini čuda? Ono sto je on pretrpeo moze samo 2% ljudi
ZATRUDNILA JE I NIKADA NIJE OTIŠLA KOD LJEKARA: Rodila je bebu kakva se rađa jednom u 625 miliona!

Recommended Video

CLOSE
Ukoliko spavate na desnu stranu onda momentalno to treba da promijenite a evo i zasto