Novi dečko joj stavio povez preko očiju, jer joj je pripremio iznenađenje: Niko nije mogao ni da nasluti da će joj se ovo desiti

Sigurno ste i vi nekada u životu prošli kroz neprijatne trenutke u životu, a neki dožive toliko velika iznenađenja, da to neće zaboraviti dok su živi. Ova priča pokazuje kakvu je neprijatnost doživjela jedna djevojka za svoj rođendan.

Mlada djevojka je doživjela toliku neprijatnost za vrijeme rođendanske proslave da će je se sjećati do kraja života. Od tada je prošlo već 6 godina, a ona i dalje nerado razmišlja o tome. Kada ste u vezi sa nekim koga volite, želite da uradite sve samo da ih učinite srećnim i to je upravo stvar koju je ovaj dečko uradio svojoj djevojci.

Isplanirao je rođendansku proslavu za svoju djevojku i rekao joj da je pripremio specijalno iznenađenje.


Prije nego što joj je to rekao, djevojka je odlučila da večera pije nego što izađe i pojela je 2 tanjira graha.


Kada je stigla kod svog dečka, rekao joj je da je pripremio za nju nešto posebno, ali da mora prvo da joj stavi povez preko očiju.


Stavio joj je povez i odveo do stola da sjedne. Međutim, telefon mu je zazvonio i otišao je u drugu sobu da se javi.

Tražio joj je da mu obeća da neće da skine povez dok on bude razgovarao u drugoj sobi. Tada je osjetila da nešto nije u redu sa njenim stomakom.

Kasnije kada se sjetila ovog događaja rekla je: “Pasulj koji sam jela za večeru počeo je da djeluje i pritisak je bio nepodnošljiv, zato dok je moj dečko bio u drugoj sobi, morala sam da pustim vjetar”.
“Nije bilo glasno, ali je neprijatno mirisalo”. Koliko god da je željela da ih potisne, nije mogla.

Uzela je maramicu i pokušala je da otjera vazduh dok joj se dečko ne vrati. Kada se vratio, rekla je da nije skidala povez kako je i obećala.

Međutim, kada je skinula povez, imala je šta da vidi! Pred njom je bio sto pun njenih prijatelja i porodica koji su sjedeli u tišini. Iako su svi držali zapušen nos, povikali su u glas “srećan rođendan!!”

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Darko Lazić ne može da zaustavi suze: Kada je ugledao Anu Sević tražio je da čuje samo jedno