PERFEKCIJA: Ona stavi oblogu na stomaku i greje je fenom, kada vidite zasto to radi sami cete probati

Metoda koja osvaja žene širom svijeta.

Sagorite masti i dok samo gledate film ili čitate knjigu, jer ljeto je već tu i morate stesati vaše tijelo što prije kako bi ponosnoo šetali po plaži. Toplota podstiče znojenje, što pomaže izbacivanju štetnih materija iz tijela.

Koristite tople obloge kako biste uklonili masti sa određenih dijelova tijela. Najpopularnije su one sa solju ili đumbirom. Kako bi obloga ostala topla, koristite fen za kosu.

Naravno, važno je da kontrolišete i ishranu.

Nema potreba da se odričete normalne hrane. Samo ubacite namirnice kao što su losos, jaja, orašasti plodovi, maslinovo ulje, papričice i zeleni čaj. One pomažu pokretanje metabolizma i podstiču sagorevanje masti. Čak i miris citrusa moće pomoći smanjenju apetita.

Osim toga važno je gdje, kako i koliko spavate.

Isključite grijanje ili otvorite prozore u spavaćoj sobi. Nacionalni instiutut za zdravlje utvrdio je da spavanje na 19°C pomaže tijelu da sagori više kalorija kako bi održalo stalnu tjelesnu temperaturu. Dakle važno je spavati u hladnijoj prostoriji.

I naravno smijte se što više.

Prema istraživanjima, smijeh podiže utrošak energije za 20% u odnosu na samo odmaranje. Pored toga, podstiče i rad stomačnih mišića. Zato uključite TV i mršavite uz svoju omiljenu humorističku seriju.

You may also like

TOP 10 nezgoda na vjenčanjima ovakve sramote jos niste vidjeli
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Necete nam sigurno vjerovati: Ali kada vidite kako se prave gumene bombone povraticete odmah
Dosla je na sestrinoj svadbi a svi su buljili u njen DEKOLTE

Recommended Video

CLOSE
ZATRUDNILA JE I NIKADA NIJE OTIŠLA KOD LJEKARA: Rodila je bebu kakva se rađa jednom u 625 miliona!