Djevojka Darka Lazića se razboljela nakon nesreće koja ih je zadesila: Marina otkrila kada će posjetiti pjevača u bolnici

Darko Lazić nalazi se u KBC Zemun, nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo, a od tog dana članovi porodice i prijatelji sve vreme odlaze u bolnicu. Svi se nadaju da će mu biti bolje, ali se njegova devojka nije pojavila u bolnici, pa je otkrila razlog.

Darka Lazića su danas u bolnici obilazili majka Branka i brat Dragan, dok je u KBC Zemun došao i venčani kum M. Cvetinović i još nekoliko pevačevih prijatelja.

Devojka Marina Gagić se nije pojavila, skrhana zbog svega onoga što je čula i videla ovih dana. Ona je otkrila da se razbolela.


“Ne osećam se dobro, uopšte. Sutra ću, ako Bog da, doći kod moje jedine i najveće ljubavi, ako ozdravim”, rekla je Marina, te dodala da joj je jako teško što Darka danas nije videla.

Podsetimo, Lazić je bio u kritičnom stanju jer su mu prilikom udesa probušena pluća i bubrezi su mu otkazali, a juče mu je izvađena slezina.

Dok su majka i brat danas ulazili u sobu intezivne nege i neko vreme proveli iz Darka, prijatelji i kum su došli do vrata intezivne nege, raspitujući se kod lekara i sestara za njegovo zdravstveno stanje, jer dalje nisu mogli. Lekar, koji je primio Darka u utorak, dozvolio je da uz Anu i roditelji i brat mogu da uđu na odeljenje intezivne negu. Ipak, i u tome je postavio ograničenja, pa samo po dvoje mogu da istovremeno koriste tu mogućnost.

(Blic.rs / Senzacionalno)

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Svekrva mi je rekla: Ja sam ga rodila i odgajala i ti nemaš pravo da mi ga uzmeš posle mog odgovora samo je problijedila