Dobila je ogrlicu od svog dečka: Tek posle godinu dana je shvatila šta je zapravo u ogrilici!

Neki muškarci vole da se trude kada su u pitanju njihove ljepše polovine, jedan dečko je odlučio da iznenadi svoju djevojku inače on se bavi kreiranjem ručnih radova pa je našao domišljat način da uljepša dan svojoj djevojci.

On je poklonio njoj jednu unikatnu ogrlicu, koja je bila velika, ali je ona tu ogrlicu nosila rado gdje god da bi išla.

Poslije godinu dana, dečko je zatražio od svoje djevojke da mu vrati ogrlicu. Zbog njegovog postupka ona se zbunila, odmah je smislila milion opravdanja za isti, ali nije ni slutila šta on će učiniti u narednom periodu.

Njen momak je polomio ogrlicu, njoj nije bilo jasno zbog čega je učinio to, sve dok nije kleknuo, a potom je zaprosio. Ona je vidjela da u ogrlici koju je ona godinu dana nosila oko vrata bio prsten, a da ju je on planirao pitati da se ona uda za njega kada osjeti da je to pravi čas.

Situacija koja je rasplakala buduću mladu, pristala je odmah, oraspoložila je sve one koji su preko interneta ali i društvenih mreža za ovaj par čuli, gdje se priča proširila tako brzo, pa je postala omiljena i popularna. Možda je još nekim muškarcima ovaj dečko poslužio kao primjer, oni su našli način da priču o prosidbi naprave koja će se generacijama prepričavati.

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Da lijenost preuzima svijet dokazuju ovih 10 fotografija: Broj #4 će vas nasmijati do suza