Doktor Milan Gnjidić pronašao je Darka Lazića na mjestu nesreće ponavljao je samo ovo iz smrskanog auta

Doktor Milan Gnjidić bio je član ekipe Hitne pomoći iz Pećinaca koja je u ponedeljak ujutro prva došla na mesto nesreće i zatekla prevrnuti BMW pored puta.

Poziv smo dobili u 8.40 i stigli smo u rekordnom roku. Na mestu nesreće je bila policija i trebalo je da stignu vatrogasci. Povređenog pevača Darka Lazića zatekli smo na oko tri metara od automobila u njivi. Ležao je na boku. Kada smo mu prišli i pitali ga šta oseća, žalio se na jake bolove i rukom pokazivao na levu polovinu grudnog koša. Bio je u polusvesnom stanju, te je pričao nepovezano – priseća se dr Gnjidić.

On je dodao da je povredu primetio i na pevačevom potiljku.

Uradili smo sve što je bilo do nas, stavili ga na spinalnu dasku i prevezli do najbliže bolnice, u ovom slučaju KBC Zemun. Na putu do tamo delovao je uznemireno. Pokušavao je da odlepi čičak-traku, ali smo ga smirivali i trudili se da ga održimo budnim. Otvorili smo mu venski put i održavali tenziju stabilnom – rekao je za Kurir doktor Hitne pomoći.

Kako nezvanično saznajemo, saobraćajnu nesreću policiji je prijavio neko od prolaznika. Oni su obavestili Hitnu pomoć, a potom i vatrogasce.

(Kurir.rs / Senzacionalno.me)

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
JK DIVA progovorila o raskidu sa Duškom, više neće da krije: Evo sa kim će da ga zamijeni