GIDRU SMO SVI OBOŽAVALI: Mnogi ne znaju da je NJEGOVA ŽENA glumila s njim u Žikinoj dinastiji! BILA JE PRELEPA

Dragomir Bojanić Gidra je jedno od najvećih glumačkih imena naše kinematografije. Odigrao je brojne uloge, ali ga svi ipak pamte po ulozi Žike Pavlovića iz serijala filmova reditelja Zorana Čalića, “Lude godine”, a potom je usledila i “Žikina dinastija”.

On je u ovom filmu glumio ženskaroša, koji ne može da se skrasi pored jedne žene. Ipak, njegov život bio je daleko drugačiji, jer je bio u braku sa glumicom Ljiljanom Kontić, koju je mnogo voleo i sa kojom je imao ćerku. Njihov brak je bio ispunjen brojnim padovima, zbog njegove ljubavi prema alkoholu, ali ostali su zajedno uprkos ovom problemu

Gidrina žena Ljiljana Kontić je na Filmskom festivalu u Nišu 1989. izabrana za glumicu godine. Međutim, između karijere i porodice prioritet joj je bila porodica.

Ukoliko vam nije poznato ko je ova glumica, setićete je se po sceni iz šestog dela “Žikine dinastije”. Verovatno se sećate čuvene scene u muzičkoj školi i časa na kom su Miša i Natasa “divno muzicirali”, tj. kada su pustili već snimljenu kasetu sa svojim muzičkim vežbama, a u prostoriji pored razmenjivali nežnosti.

Sećate se njihove profesorke? To je upravo Ljiljana Kontić, žena čuvenog Dragomira Bojanića Gidre. Gidra, joj u toj sceni kaže da je “babaroga”.

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Svekrva mi je rekla: Ja sam ga rodila i odgajala i ti nemaš pravo da mi ga uzmeš posle mog odgovora samo je problijedila