Hemija „pršti“ između ovih horoskopskih znakova

Hemija među ovim znakovima jača je nego kada su s bilo kim drugim. Njihovi karakteri slažu se savršeno i oni tačno znaju što druga polovina želi i o čemu mašta.

Vaga i Lav
Šarmantnoj Vagi Lav je uzbuđenje života. S njim može da doživi pravi vatromet. Lavu Vaga odgovara jer u njemu budi ono najbolje i podstiče ga da otkrije i one strane sebe za koje nije ni znao da postoje.

Ribe i Devica

Suzdržanu i uvek napetu Devicu samo Ribe znaju da opuste. One znaju kako da pomognu Devici da ne razmišlja o nebitnim stvarima nego da se jednostavno prepusti strastima. Devica Ribi pruža snažnu energiju i rešenje za probleme koje Riba sama teško može da pronađe.

Blizanci i Ovan
Oba znaka su veliki ljubitelji avantura. Ovnove privlače inteligencija i harizma Blizanaca, dok Blizanci ne mogu da odole strastvenosti i velikoj energiji koju poseduju Ovnovi. Iako se odlično zabavljaju u seksualnom smislu, oni odlično funkcionišu i u vezi.

Škorpija i Bik

Oni su pravi dokaz da se suprotnosti zaista privlače. Bika najviše privlači tajanstvenost Škorpije, a s druge strane, Škorpija obožava to što mora da se trudi kako bi osvojila srce Bika i došla do njegove emotivne strane.

(ddl.rs)

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Dok je momak prevodio sa Turskog Aleksandar Vučić se iznenada okrenuo: “Dečko ovo ti moram reći”