Imate bubuljice na nosu: To vam ukazuje na ove ozbiljne zdrastvene probleme!

Drevna ajurvedska tehnika i kineska medicina smatra da disbalans koji se javlja u našim tijelima s pojavom bubuljica i akni na koži. Na mapi lica koja je nastala prije skoro deset hiljada godina iscrtane su veze između pojedinog dijela lica i organa.

BRADA

Uporne promjene na bradi ukazuju na poremećaj hormonske ravnoteže,ali i na nedostatak hranjivih materija.

RJEŠENJE: Uravnotežena ishrana, treba izbegavati i tešku, masnu, začinjenu hranu, kao i kofein, koji remete normalan rad hormona. Pored toga boravite na vižem vazduhu i idite na duge šetnje.

T-ZONA I ČELO
Razne promjene na čelu,predjelu između obrva nastaju uslijed problema sa bešikom kao i varenje, kao i zbog previše unosi masna i industrijski prerađena hrana. Visok insulin pak diže nivo androgena, koji dalje stimuliše produkciju sebuma i zatvara pore, što dovodi do bubuljica.

RJEŠENJE: Detoksikacija,unos mnogo veće količine obične vode, voća i povrća.

NOS
Bubuljice koje se često pojavljuju na nosu ukazuju na probleme slabe cirkulacije, nedostatkom vitamina B, ali i na visok pritisak.

RJEŠENJE: Manje masne hrane,oza vitamina B u obliku suplementa takođe će pomoći kao i maske za kožu.

OBRAZI

Na obrazima se nalazi mnoštvo malih krvnih sudova te ukazuje na stanje pluća. Bubuljice na obrazima mogu biiti zbog bakterije koje se na lice prenose sa mobilnog telefona i ruku.

RJEŠENJE: Alergološko ispitivanje, kojim se iz ishrane, bolja higijenu ruku, kao i da pazite čime sve dodirujete obraze,te čistite četku za puder, sunđer za rumenilo…

Svekrva mi je rekla: Ja sam ga rodila i odgajala i ti nemaš pravo da mi ga uzmeš posle mog odgovora samo je problijedila

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
EVO KAKO SE NAMEŠTA LOTO U SRBIJI: Milioni gledalaca videli su sve (VIDEO)