ISPLIVALO: Vranješ slao poruke i ovoj MEGA POPULARNOJ pevačici! Posle JK i Dare… G0le slike, Š0K prepiska

Ne staje!

Ognjen Vranješ, bivši navodni švaler Jelena Karleuše, muvao je i Severinu Kojić, kako saznaje “Informer”.

Fudbaler je odlepio kad je video p0rrno-fotke Kebine snajke, pa joj je slao poruke na Instagram…

– Ognjen je očigledno slab na pevačice. Pored Jelene Karleuše, bio je blizak i sa Katarinom Kulić, a pokušavao je da smuva i Daru Bubamaru i Severinu Kojić – priča izvor i dodaje…

– Seve je Ognjenu zapala za oko kad su u javnost procurile njene golišave fotke, najpre u avgustu prošle godine, a zatim i početkom oktobra. Čim su objavljene njene fotke sa golim grudima, koje je snimila selfi-štapom, fudbaler jo jje poslao dve poruke: “Je l’ ovo moguće? Prezgodna si! Goriš”, a zatim i “Brutalna si ribetina”.

Pevačica koja je u braku sa Igorom Kojićem, navodno je odbila poznatog švalera.

– Koliko zna, Seve mu nije uzvratila udvaranjem. Čudila se što ima herca da startuje preko društvenih mreža jer zna da je udata. Mogla je da objavi njegove poruke i javno ga izblamira, ali nije želela da se petlja u to – objašnjava izvor za “Informer” i dodaje da se Vranješ već godinama loži na hrvatsku pevačicu.

– Ognjenu je Seve slaba tačka još od njenog pornića sa jahte, koji je objavljen kad je on imao samo 15 godina. Otad često ponavlja drugarim ada je ona seks-bomba, koju će kad-tad osvojiti – priča izvor, koji je zatim odgovorio i na to da li je fudbaler sa Severinom zapravo hteo da napravi JK ljubomornom:

– Ima i toga. Kad ga je Jelena šutnula i odlučila da ostane sa mužem Duškom Tošićem, počeo je da muva sve živo. Možda je namerno pokušao da zavede Seve, jer zna da se Jelena i ona takmiče u popularnosti – završava sagovornik.

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Svekrva mi je rekla: Ja sam ga rodila i odgajala i ti nemaš pravo da mi ga uzmeš posle mog odgovora samo je problijedila