Istraživanje pokazalo: Muškarci koji imaju ovakve žene su 10 puta sretniji od drugih

Muškarci ne gledaju uvijek izgled kada biraju svoje partnerke, tako da ne trebate biti opterećene time. Nisu svi tako površni kao što mislite. Naravno, treba da pazite na svoj izgled, ne da se zapuštate.


Ipak, budite svjesni da fizički izgled nije jedino s čime ćete nekoga privući. Možda mislite kako muškarci najviše vole one mršave djevojke, bez oblina, ali nije baš tako. Ispostavilo se da muškarci više vole one žene s oblinama.

Nemojte nas pogrešno shvatiti. Lijepo je vidjeti ženu koja trenira i drži do sebe, ali ne treba ići iz krajnosti u krajnost.Mnoge djevojke su opterećene kilažom i čak se izgladnjuju.


Misle da će tako lijepo izgledati i da će lakše privući nekoga. To je ono pogrešno razmišljanje. Isto tako, ovdje se ne govori da gojazne djevojke privlače pažnju jer je gojaznost bolest. Ne znači gojaznost, ako imate obline.


Više je napravljeno poređenje zbog toga što su obično mršavije djevojke opterećene kilažom i ne žele se opustiti, pa to muškarcima smeta. Npr. kada izađu s njima, one neće da jedu i sl.

Zato se smatra da su sretniji sa djevojkama s oblinama pošto one ne prave problem oko toga.Naravno, opet ponavljamo, ne treba ići iz krajnosti u krajnost.

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
ZATRUDNILA JE I NIKADA NIJE OTIŠLA KOD LJEKARA: Rodila je bebu kakva se rađa jednom u 625 miliona!