MILICA TODOROVIĆ: Da nisam pjevačica, bavila bih se ovakvim poslom

Popularna pjevačica Milica Todorović poznata je po svojoj pozitivnoj energiji zahvaljujući kojoj plijeni pažnju gdje god se pojavi. Osim što je odlična pjevačica, nerijetko je pokazivala i svoje glumačke sposobnosti imitirajući razne estradne umjetnike. j

Osim toga, ona je i prije nekoliko godina igrala u jednoj predstavi zajedno sa kolegom Stevanom Anđelkovićem, a tokom gostovanja u emisiji “Amidži šou” priznala je da bi ovim poslom voljela da se bavi i u budućnosti.

– Ja hoću, ali neće niko. Evo zovite me, konkurs je otvoren. Imala sam iskustva pozorišnog, ali filmskog ne i mislim da ću ga imati – izjavila je Milica.

Pjevačica se u nastavku emisiji osvrnula na muzičku karijeru i svoju novu pjesmu.

– Zadovoljna sam novom pjesmom. Nije baš moj fazon, ali onako je pravi narodnjak. Malo sam se nećkala da li da je snimim ili ne – pričala je Milica Todorović u emisiji “Amdži šou”.

Inače, Milica je imala samo petnest godina kada je odnijela pobjedu u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a još 2005.godine objavila je svoje prve pjesme.

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Svekrva mi je rekla: Ja sam ga rodila i odgajala i ti nemaš pravo da mi ga uzmeš posle mog odgovora samo je problijedila