Najveća promena na aplikaciji Messenger do sada

Nakon pet godina, pošto je osamostalila aplikaciju Messenger za sve korisnike, Fejsbuk kompanija je vraća u okvir matične aplikacije. Messenger-u će se pristupati preko poznatog dugmeta, ali se neće otvarati posebna aplikacija, nego će korisnici četovati u okviru Fejsbuk aplikacije na iOS i Android sistemima.

Promena se već testira na nalozima nekih korisnika širom sveta, koji su i izvor ove vesti. Ovo znači da ćemo uskoro imati jednu aplikaciju manje, i to jednu od najzahtevnijih i najtromijih, koje Android pamti. Nije poznato kad će se promena tj. ugrađivanje Messenger-a u Fejsbuk desiti za sve korisnike, ali je to nešto što je izvesno, preneo je The Verge.

Fejsbuk vraćanjem Messenger opcija pod okrilje matične aplikacije želi da objedini sve adute platforme, koja je sad mnogo više, nego što je bila 2014. godine, kad je Messenger odvojen. Sad Fejsbuk nudi opcije za plaćanje, slanje novca, razgovor sa botovima, a sve se to obavlja preko Messenger aplikacije. Da bi korisnik to sve radio brže i bolje, Fejsbuk smatra da je ujedinjenje s Messenger aplikacijom najbolji izbor.

Takođe, Messenger se vraća u Fejsbuk i zbog činjenice, kako veruju upućen izvori, što će uskoro biti objedinjene sve čet platforme, koje Fejsbuk ima – Instagram, WhatsApp i Messenger. Na taj način s jednog mesta korisniku će biti dostupno sve, uključujući sve platforme, bez napuštanja aplikacije.

Pretpostavlja se da će korisnici, koji budu želeli da koriste autonomni Messenger moći da nastave, ali ne i do kada, odnosno da li će samostalna Messenger aplikacija u nekom trenutku biti sklonjena iz prodavnica.

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
ZATRUDNILA JE I NIKADA NIJE OTIŠLA KOD LJEKARA: Rodila je bebu kakva se rađa jednom u 625 miliona!