Ostavila bebu zaključanu u autu i ostavila poruku od koje su se prolaznici zgrozili!

Da se na ovom svijetu može svašta vidjeti i čuti već je postalo svakodnevnica. Kako je i sam narod počeo govoriti: “Ništa nas više ne može iznenaditi.”. Ova neobična priča dolazi nam sa jednog ostrva na drugom kraju svijeta. Evo šta se desilo.

Kada je jedan par sa Novog Zelanda vidio parkiran automobil u kojem je beba spavala sama na prednjem sjedištu i porukom pored sebe, nisu mogli vjerovati šta stvarno vide.

“Čekali smo nekoliko minuta jer smo mislili da je majka izašla na kratko i da će se ubrzo vratiti po svoje dijete. Nisam htio nikako da bebu ostavljamo samu.” kazao je čovjek sa Novog Zelanda nakon što je prisustvovao ovom nemilom događaju.

Naime, na prednjem sjedištu je spavala beba, a pored nje se nalazila jedna poruka koju je napisala njena majka prije nego što je otišla.

Na poruci je pisalo:

“Moja mama je u šopingu, nazovite je ako vidite da mi nešto treba.” pisalo je na komadiću papiru, sa sve brojem telefona.

Par je odmah pozvao majku i bijesno je napao, a slika bebe sa porukom ubrzo se pojavila i proširila na društvenim mrežama.

U nastavku pogledajte i sami video klip, i probajte da se ne iznervirate. Svjedoci smo da danas svako može biti roditelj – čak i onaj ko to nije svojim ponašanjem zaslužio.

Kako je video brzo postao viralan na Internetu, mnogi su odvojili vrijeme na društvenim mrežama da ostave svoj komentar i mišljenje.

Dok su se jedni zgražavali postupkom ove žene, drugi su pokrenuli teoriju da je beba zapravo samo lutka, i da se zapravo samo radi o lošoj šali.

Jedan od najčešće ponovljenih komentara je: “Stid me i sramota što živim u istoj državi kao ova žena.”

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Darko Lazić ne može da zaustavi suze: Kada je ugledao Anu Sević tražio je da čuje samo jedno