Ovo je opomena za Darka oglasio se poznati ASTROLOG nakon saobraćajne nesreće: Otkrio je šta pjevaču vidi u natalnoj karti

Astrolog Velimir Remić za Kurir kaže da se iz natalne karte stradalog pevača Darka Lazića vidi da mu opasnosti vrebaju u saobraćaju.

Darko Lazić je Vaga sa podznakom u Biku. U natalnom horoskopu ima veoma izazovne aspekte u vezi sa saobraćajem, tako da je za njega bolje da ga drugi voze nego da sam upravlja automobilom. Nesreća koja se dogodila bila je opomena s neba kako bi se konačno promenio, i izmenio navike koje su ga zamalo koštale života – ističe poznati astrolog.

Remić je u razgovoru za Kurir istakao i da se u godišnjem horoskopu povređenog pevača takođe vidi da će mu život biti ugrožen.

Gledajući njegov godišnji horoskop, jasno vidim životnu ugroženost i opasnost preko saobraćaja. Naime, u trećem polju solarne karte nalazi se planeta Pluton na jezivom 18. stepenu i u egzaktnom je kvadratu s njegovim Suncem u Vagi u 12. kući – bolnica, izolacija. Uz sve to, solarni Merkur mu je u Škorpiji i u jakoj opoziciji s Uranom u Biku, što je proizvelo stravičnu nesreću i uništenje kola – objasnio je astrolog i upozorio da su naredni dani zbog teških aspekata veoma rizični.
(Kurir.rs)

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
One će vam pomutiti razum: Fotografije koje ćete gledati više puta kako biste razumjeli šta se dešava