Poručio Mercedes od 200.000 eura, a brod kojim je transportovan potonuo!

Poručio Mercedes od 200.000 eura, a brod kojim je transportovan potonuo!

Čak i ako imate puno novca, ne znači da vas ujedno i sreća prati… Na primjer, poručite Mercedes SLS AMG od 200.000 eura, a brod kojim se transportuje, potone na putu od Njemačke do Argentine!

Zamislite da ste kojim slučajem „uštedjeli“ 200.000 eura i napokon poručili svoj omiljeni supersportski automobil – Mercedes-Benz SLS AMG! Nažalost, igrom slučaja, pošiljka iz nekog razloga, nikada nije isporučena… Pitate se zašto? Pa zato što je brod na kojem se nalazio kontejner sa pomenutim automobilom, potonuo na putu do vas!

Da, vjerovali ili ne, to se upravo dogodilo jednom argentinskom „biznismenu“ iz Buenos Airesa, sredinom prošle godine, kojem SLS AMG nije isporučen, barem ne u fabričkom, besprijekornom stanju, zato što se nalazio čak pet dana pod vodom nakon potonuća broda! Interesantno je da je čak i tako, automobil uspjeo da „upali“ (tako barem tvrde!), ali je zato elektronika u potpunosti nastradala.

Mercedes je vraćen nazad u Njemačku, u Štutgart, gdje će stručnjaci pokušati da ga vrate u prvobitno stanje i nakon svih peripetija, napokon isporuče njegovom, sigurni smo, nestrpljivom vlasniku!

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
One će vam pomutiti razum: Fotografije koje ćete gledati više puta kako biste razumjeli šta se dešava