Poslije ove slike, više niko ne vjeruje da je njena ZADNJICA prirodna

Jedna od najpoznatijih djevojaka na svijetu, starleta Anastasija Kvitko, Amerikanka ruskog porijekla, oduvijek je tvrdila da su joj obline prirodne.

Međutim, starleta po mišljenju mnogih, sve više podsjeća na plastičnu lutku. Na Instagramu ima preko devet miliona pratilaca, a gotovo svi se osvrnu na njenu zadnjicu.

Anastasija trenutno odmara na luksuznoj destinaciji, a nakon fotografija u minijaturnom kupaćem kostimu, niko joj više ne vjeruje da su joj obline prirodne.

Inače lijepa Anastasija je postala Instagram zvijezda zahvaljujući zanosnim oblinama – bujnim grudima i još bujnijoj zadnjici, a mnogi je zovu i ruskom Kim Kardašijan.


Foto:

Ipak, čini se da je Anastasija nadmašila američku starletu u svemu – njen struk je tanji, a ženski atributi veći, i osim toga tvrdi da je sve 100 posto prirodno.
Ova djevojka, rođena je u Rusiji, ali je odrasla u Americi u Majamiju, gdje i danas živi. Bavi se isključivo modelingom, a kaže da su je ranije odbijali u različitim agencijama uz izgovor da je “predebela”, ali da sada ne zna šta će od posla.

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Darko Lazić ne može da zaustavi suze: Kada je ugledao Anu Sević tražio je da čuje samo jedno