PRILOG RTS SA MESTA NESREĆE: Prolaznik uživo pao na poledici na prelazu dok je novinar izveštavao (VIDEO)

Teška nesreća dogodila se jutros oko 6 sati kod beogradske bolnice “Dr Dragiša Mišović”, i tom prilikom povređena je voditeljka Dea Đurđević i još dve osobe.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač autobusa koji je udario u voditeljku je naišao na klizav kolovoz jer se zbog cevi koja je pukla voda na asfaltu zaledila.

To potvrđuje i prilog RTS sa mesta nesreće na kojem se vidi kako jedan prolaznik, u trenutku (00:58 sekunda na snimku) kada Hitna pomoć zbrinjava povređene i policija vrši uviđaj, pada na pešačkom prelazu, pošto se okliznuo na poledici.

Podsetimo, voditeljku je udario jedan od autobusa u sistemu javnog prevoza koji su se zakucali u automobile, učesnike prethodnog sudara među kojima je kao vozač bila i Dea.

U teškom lančanom sudaru u kojem je voditeljka povređena učestvovala su dva autobusa i tri automobila.

Inače, vozač autobusa rekao je da je pokušao da obiđe dva automobila koji su prethodno bili zaustavljeni, jer je došlo do kontakta između njih.

“Međutim, autobus je potom udario bočno u automobil koji je bio parkiran na trotoaru, odbio se o njega i tako je nastala nezgoda.

U tim trenucima vozač ne može da vlada vozilom. Žao nam je što se to desilo”, kazao je Drago Tošić, direktor Konzorcijuma privatnih autoprevoznika.

Voditeljka je inače stajala na trotoaru i razgovarala sa vozačem automobila sa kojim se sudarila, kada je na nju naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

Ona se trenutno nalazi na operaciji i lekari pokušavaju da joj spasu ruku.

(Kurir.rs)

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi