PRVA IZJAVA TURČINA KOJI JE UBII0 ŠABANA ŠAULIĆA: Evo šta je rekao o NESRREĆI koja je zavila Balkan u CRNO! Njegov ADVOKAT dao je Š0K izjavu…

Vozač “mazde” Alsin Levent koji je izazvao nesrreću u kojoj su pogiinuli kralj narodne muzike Šaban Šaulić i njegov prijatelj Mirsad Kerić, rekao je u svom advokatu u pritvoru da se ne seća nesreće i da je u š0ku. Uz to, sumnja se da je automobil kojim je upravljao ukraden!

Beživ0tna tela Šabana Šaulića i Mirsada Kerića nalaze se na Institutu za sudsku medicinu u Bilefeldu, a očekuje se da će obdukciija biti izvršena danas.

U međuvremenu, Alsin Levent koji je, kako se sumnja, izazvao nesreću nalazi se u pritvoru koji mu je određen 48 sati nakon nesreće.

U pritvoru ga je posetio advokat Jerit Šul, koji je kazao nemačkim medijima da je njegov klijent u šoku zbog svega što se dogodilo.

– Rekao mi je da ne može da veruje šta se dogodilo u nedelju i da se uopšte ne seća nesrreće – kazao je Šul reporterima “Vestfalen Blata”.

On je još dodao da je njegov branjenik, nasuprot onom što se prvobitno mislilo, ima mesto prebivališta u Nemačkoj, zbog čega će predložiti da mu se ukine pritvor.

Advokat se još osvrnuo i na “sajber linč” koji navodno trpi njegova porodica, budući da se njihove fotografije navodno pojavljuju na raznim forumima i internet portalima. Kratko je prokomentarisao da će “preduzeti nešto sa tim” jer je porodica njegovog klijenta ugrožena.

Teška saobrraćajna nesrreća koja se u nedelju ujutru dogodila u Nemačkoj, kada se “mazda” zakucala u zadnji deo “seata” u kom je bio Šaulić sa prijateljima, š0kirala je Srbiju. Umesto da sa nastupa stigne kući, Šaulić je premiinuo neposredno nakon nesrreće u b0lničkoj postelji, a dan kasnije za njim je otišao i Mirsad Kerić.

Sa teškiim povrredama prošao je i treći putnik “seata”, Šabanov kum Slobodan Stojadinović dok je sa lakim p0vredama ramena hospitallizovan vozač “mazde” Alsin Levent (34).

Izjavu i ceo VI,,DEO SN,,IMAK pogledajte clikom na R,,eklamu ispod

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Ovi nesretni ljudi žele da što prije zaborave ovaj dan : Broj #4 ne biste nikome poželjeli