Pucala sam od zavisti kada sam vidjela savršenu kuću svojih rođaka: Ali tragovi od usisivača otkrili su pravu istinu!

Diane Dekker Redlegs majka je petero djece i radi kao bolničarka.

10 Selfi slika koje su isprepadale svijet: Broj #4 je prava majstorija
Kada je otišla u porodičnu kuću svog supruga, iznenadila se kada je vidjela koliko je sve bilo čisto, posebno jer su djeca bila još mala.

Na Facebooku je podijelila sliku i status koji je rasplakao mnoge.

Scott, svo petero djece i ja prije 19 godina smo otputovali u Omahu. Lisa je imala 6 mjeseci, Ryan 2 godine, Kevin 5, Todd 8, a Kenny je imao 10. Uzeli smo slobodan dan i otišli kod Scottovog tetka i tetke koji u Omahi žive, u prekrasnom novom domu. Kad smo stigli, spoljašnji izgled kuće mi je govorio: Ovako ostvareni san izgleda.

Njegova nam je teta pokazala kuću, a ja sam razmišljala kako bi bilo sjajno imati takvu dobru kuću, punu soba i kupaona, s velikom kuhinjom koja može biti ispunjena obitelji i zabavom. Ali ono što mi je najviše ostalo u pamćenju i uzrokovalo potpuno drukčiju zavist jesu linije od usisavanja koje su ostale na tepihu u blagovaoni“, opisala je.

„Dok smo ulazili u blagovaonu pomislila sam si ‘O Bože! Na njoj su ostali tragovi od usisavača vjerojatno sedam dana nakon što je usisavala! Ja bih dala sve da kuća nakon čišćenja ostane uredna barem pet minuta! Nisam mogla dočekati dan kada ću i ja biti u mogućnosti imati tako čistu kuću, a ne da mi mali uprljani prsti ostavljaju tragove na stolu, ili da uđem u sobu u kojoj je Ryan svoje novo umjetničko djelo napravio bojicama po zidu.“

Savršeno ocrtane linije od usisavanja bile su znak da teta i tetak žive čistim životom, bez nereda i stresa. To je ono na čemu je Diane zavidjela!

No dok je Diane prolazila kroz čistu blagovaonu, prošla ju je još jedna misao.

„Tada sam shvatila da su crte od usisavanja usamljene. Da su Lego kockice, prljava odjeća, usta koja treba hraniti i ruksaci koje treba napuniti ponekad previše, ali nikada nisu usamljeni – shvatila sam da je sve što su mi starije žene govorile istina.

Lego kockice su polako nestajale bez da sam to i primijetila. Zamijenile su ih video igre, tada je došla nogometna oprema, a nakon nje prazne sobe koje su čekale djecu da dođu u posjet s fakulteta.

Hrpe prljavog rublja su se polako smanjile, bilo je i manje prljavog posuđa, a nepregledan broj Pokemon karti ili kolekcije kamenja je nestao. Sada je u mom domu sve čisto kao da čekam slikanje za časopis te volim to vrijeme svog života, no želim da sam prije znala koja je cijena tih crta od usisavanja jer definitivno ne bih priželjkivala da ovaj dan stigne tako brzo.“

Tragovi od usisavanja i neprestano uredan dom je značilo da taj dom niko ne koristi, da je prazan i usamljen. Nema više nereda i malenih stopala kako trče po tepisima. Desetljeća su prošla pred njezinim očima te je uskoro bila suočena s crtama usisavanja koje su bile vidljive i nakon sedam dana.

Sada Diane dijeli ovu tužnu spoznaju s drugim majkama koje žele savršeno čistu kuću svaki dan.

„Za mlade majke koje se muče s hrpama rublja i obaveza; cijenite svoju djecu, njihov nered, stresove i nevolje koje će vas s njima čekati kada budu tinejdžeri. Vjerujte mi, tragovi od usisavanja su precijenjene.“

Sve to znači da je vaš dom i vaše srce ispunjeno ljubavlju vaše djece. To Diane ne bi mijenjala ni za cijeli svijet.

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Necete nam sigurno vjerovati: Ali kada vidite kako se prave gumene bombone povraticete odmah