Tera me na s*ks, a sestre na to pristaju! Sve je počelo od fatalne rođake u Zrenjaninu…

Osumnjičeni je negirao inccest, ali nije porekao da je imao s*ksualni odnos sa devojkom koju je priznao kao ćerku.

Dominik B. (47) uhapšen je zbog sumnje da je sil0vao ćerku od 14 godina. Kako saznajemo, lisice na ruke su mu stavljene u sredu, kada je devojčica smogla snage da ga prijavi. Osumnjičenom je određeno zadržavanje po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, a istragom treba da se utvrdi kako se odigrao nemili događaj i da li je prijava osnovana.

Kako saznajemo, devojčica je posle prijavljivanja oca upućena na ginekološki pregled, kojim je utvrđeno da je imala seksualne odnose, ali da nema povrede. Saslušani su i ukućani, koji su nagovestili da su otac i ćerka imali specifičniji odnos.

– Devojčica je rekla da više ne može da podnese očevo maltretiranje i da nije normalno da je s*ksualno iskorišćava. Izjadala se da u kući živi mnogobrojna porodica i da je on napastvuje kad god mu se pruži prilika. Sumnja da pored nje napastvuje i njene sestre! Za silovanje sestara nema dokaze, a pomenula je čak da je moguće da neke dobrovoljno imaju s*ks sa ocem – objašnjava naš sagovornik upoznat sa slučajem.

On tvrdi da je Dominik stari znanac policije zbog različitih krivičnih dela, kao i da su članovi njegove porodice takođe krenuli stranputicom.

– Žive u nehigijenskom naselju i više puta je zbog njih intervenisala policija. Nisu prezali da nasrnu na patrole. Po priči njihovih komšija, ne libi se ničega, pa ni da počini incest! Ponašaju se kao da je veza između bliskih srodnika normalna. U toj kući je, navodno, bilo više silovanja, samo što ona nisu nikada prijavljena. Deca u toj kući priznata su od očeva, ali nije isključena mogućnost da ih je neko drugi napravio – priča naš sagovornik.

Istraga u ovom slučaju se sprovodi pažljivo, jer je, prema rečima našeg izvora, „tamo sve moguće“.

– Dominik je negirao sil0vanje, ali nije porekao da je imao s*ksualni odnos sa devojkom koju je zakonski priznao kao ćerku. Sa njom rade psiholozi iz Centra za socijalni rad. Očigledno je da devojčica nije mogla više da podnese uslove u kojima je živela, a posle istrage će se pronaći najbolje rešenje, jer je pred njom budućnost – navodi naš izvor.

Komšije osumnjičenog su kratko rekle da se radi o porodici u kojoj je sve dozvoljeno i da ih ništa u vezi sa njima ne iznenađuje.

– Jedna od njihovih rođaka, Franciska D., poznata je u Zrenjaninu kao fatalna žena, za koju se sumnjalo da se bavila najstarijim zanatom. To čime se ona bavila i kako je živela mnogo je poštenije od ovog kako osumnjičeni živi – rekao nam je jedan od komšija.

Ucenama tražili oralni s*ks

P. K. C. (16), S. D. (15) i T. A. (14), trojica osnovaca iz Zaječara, više od mesec dana su ucenjivala svoje vršnjakinje da sa njima imaju oralni s*ks, plašeći ih da će na društvenim mrežama objaviti njihove obnažene fotografije. Dečaci su raskrinkani kada su roditelji jedne devojčice u telefonu pronašli preteće poruke. Ucenjivanje je trajalo od novembra do početka decembra prošle godine. Više javno tužilaštvo u Zaječaru sakupilo je dokaze i podnelo je predlog za izricanje kazni.

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
ZATRUDNILA JE I NIKADA NIJE OTIŠLA KOD LJEKARA: Rodila je bebu kakva se rađa jednom u 625 miliona!