U vezu su tri godine i nemaju odnose: Kažu da su tako srećni niti planiraju da vode ljubav a veza im je savšena

Šarlot i Džejkob iz Velike Britanije u vezi su tri godine, nemaju se*sualne odnose niti to nameravaju da rade u budućnosti. Svoju priču otkrili su u jednoj emisiji na BBC-ju, a tvrde da je njihova veza savršena iako se*s nije deo nje. Pokušali su da budu intimni prvih pola godine veze, ali to ih nije usrećnilo pa su odlučili da se*s neće biti dio njihovog odnosa.

Šarlot je priznala da je ase*sualna, a Džejkobu se*s s osobom koju to ne usrećuje takođe ne prija. Nije poželeo raskid jer kaže da je Šarlot fantastična osoba, a emocije se mogu pokazivati i na druge načine.

Priznali su da ih zbog njihovog načina života društvo osuđuje, ali su vremenom prestali da se obaziru na druge. Tvrde da su jako srećni.

Život asek*ualnih osoba oduvek je zanimljiv i intrigantan. U istoj emisiji se pojavio i jedan gej bračni par koji nema se*sualne odnose iako je zajedno četiri godine. Obojica su asek*ualni i tvrde da im se*s nije potreban.

Iako se mnogima ovakav način života čini nemoguć, jedno istraživanje u Velikoj Britaniji je pokazalo da čak 18 % osoba mlađih od 30 godina protekle godine nije imalo sek*ualni odnos ili su ga imali manje od deset puta tokom cele godine.

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
On ima više od 115 godina a najmladje dijete mu ima 7 godina: Svaki dan pije ovaj čaj od 4 sastojka za dugovječnost