USPOMENE NA ŠABANA ŠAULIĆA KOJE TERAJU SUZE NA OČI: Kralj narodnjaka voleo je muziku, fudbal, pecanje, ali ovaj detalj iz detinjstva niko nije znao o njemu (VIDEO)

Nema koga nije pogodila vest o smrrti Šabana Šaulića, koji je u 68. godini premiinuo posle teške sa0braćajne nesrreće, kada je došlo do komplikacija sa srrčanom aortom.

Mnogi su se oprostili od pevača preko društvenih mreža i u emisijama, a ovako je Šaban nekada govorio o svom privatnom životu, kući u Šapcu i ženi Goci.

“Prvobitna kuća je srušena, voleo sam je najviše na svetu. Na uglu su bile 4 kafane, mi smo to obožavali.

Tu je bilo pomodarstvo da svaka kafana ima po 3, 4 konobarice, koje smo voleli”, pričao je Šaban, a onda otkrio da je bio dobar u matematici tokom školskih dana.

“Ja sam bio izvanredan u matematici, što je čudno, bilo je nas tri đaka koji smo se takmičili ko će prvi da digne ruku, čak i pre nego što profesorka postavi pitanje.”

“U školskom dvorištu su uvek bile utakmice, ja sam bio čak i selektor za odabir reprezentacije školske.

Kasnije me stric naterao da pevam pesmu Esme Redžepove, možda bih eskivirao strica da nije bio bokser (smeh).

Ja sam bio kapiten i pevačke reprezentacije, Miša Mijatović, Haris Džinović, Miroslav Ilić, svi smo igrali, a možda sam čak bio i najbolji”, izjavio je tada Šaban.

Njegov najteži trenutak bio je kada su ga izboli nožem.

“Najteže mi je bilo kada su me izboli nožem, ja sam ušao iz hodnika koji je imao svetlo, a odjednom me ruka povukla u mrak, neko je počeo da ne bode po leđima.

Nikoga nisam video, ali sam ceo život sportista, pa sam bežao nazad. Srećom me nije pogodio u nerv, samo sam video kad su uhvatili ogromna vrata, teška, dvojica su bežala, jedan me udario bokserom…

Onako ranjen nisam znao gde ću”, izjavio je Šaban nekada, a onda govorio o ženi:

“Gocu sam prevario kada sam je oženio, da se uda za mene, a onda sam to uradio ponovo. Ludovao sam, posebno sa Radetom Vučkovićem, nismo izlazili iz kafane po 2, 3 dana.

Žena je poludela, kaže: “Ako ćeš ovako, hajde da se razvedemo, a ja se još nisam ni otreznio. Ja sam rekao: “Može, a kada sam došao sebi pomislio sam:

“Pa ja se stvarno razvedoh”, Goca mi je poturila neke papire. Na kraju sam rekao: “Neću više nigde.” Bilo je to 15 do 17 dana.”

(Kurir.rs)

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
CIJELI BALKAN SE PITA KO SU MAJSTORI KOJI SU RADILI NA OVOJ KUĆI: Čekajte da vidite gdje su VRATA, OVO NIJE NORMALNO!