Vučić pocrveno a Željka od sreće blistala: Nećete vjerovati kakvo iznenadjenje je priredio Predsjednik Srbije!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas se u Beogradu sastao sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović, što je njena prva posjeta po preuzimanju ove dužnost.

Mediji su zabilježili i način na koji je Vučić dočekao Cvijanovićevu – s buketom ruža na ulazu u Predsjedništvo Srbije.

Vučić je Cvijanovićevoj uručio buket crvenih, bijelih ruža i gerbera.

Bez obzira da li daruje ili prima poklon, vidi se da se osjeća neprijatno. Često se šale saradnici da izgleda kao slon u staklarskoj radnji – kaže sagovornik „Blica“ blizak predsjedniku Srbije.

“Imat ćete dobrog saradnika u meni. Umijem da cijenim zajedničke vrijednosti i trudit ću se da uvijek zajedno radimo gdje god je to moguće. Razumijem opterećenje koje nosi BiH, ali isto tako svi sa dužnom pažnjom treba da se ophodimo prema jednoj takvoj situaciji”, rekla je Cvijanović, prenosi RTRS.

Ona je istakla da nju interesuje stabilnost Republike Srpske i prosperitet i napomenula da zna da je potrebno da se uloži dosta napora ne samo u izgradnji infrastrukture i popravljanju ekonomske situacije, nego i da se mora raditi i na demografskoj obnovi, jačanju nacionalne svijesti.

Cvijanović je istakla da ona i građani RS-a vide Srbiju kao uzdanicu i najjači oslonac.

Ona je istakla da je Vučić pomogao RS-u u ključnom momentu, i da, kao neko ko je vodio vladu u teškim vremenima, nikad neće prestati da cijeni to što je Vučić omogućio finansijsku podršku Republici Srpskoj, što je za Republiku Srpsku značilo spas.


“Beskrajno sam Vam zahvalna na tome i želim zahvaliti u ime građana na svim divnim projektima koje ste realizovali u Republici Srpskoj. Vi ste u ime Srbije i njenog naroda, istog naroda i bratskih veza, ostavili neizbrisiv trag tamo. Ljudi s ponosom pominju i Vaše ime i vaše institucije i projekte koje ste tamo realizovali, kao što znate dosta njih nosi upravo i naziv Srbija”, navela je Cvijanović.

Podsjetimo, Vučić na sličan način dočekao i predsjednicu Hrvaske Kolindu Grabar-Kitarović, na graničnom prelazu Bogojevo- Erdut.

Svi mediji tada pisali su o njihovom susretu „na pola puta“ i Vučićevom postupku.

(Foto: Blic.rs)

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi