ZA NJIH NEMA NADE: Ovi horoskopski znakovi nikada neće ostati zajedno!

Vjerovatno ste primjetili da Lavu na živce posebno idu Rakovi , a Ribe se nikako ne slažu sa Vodolijom, a evo zbog čega.

Ovan

Ovan je veoma realan i čvrsto stoji na zemlji i najviše ga nervira Riba jer ima jaku intuiciju i od nje je zaista nemoguće nešto sakriti. Osim toga, Ribe su pomalo u svom svijetu i kod njih nema pravila, a to je u apsolutnoj suprotnosti s Ovnom.

Bik
Njemu društvo Ovna najmanje odgovara od svih prestalih znakova zodijaka. Ovan je vrlo nametljiv i ekspolozivan i na surviji način je u stanju doći do cilja od Bika.

Blizanci

Poznati su po svojoj nestrpljivosti i užasno lošoj organizaciji pa se najgore osjećaju u prisustvu Bika koji je veoma strpljiv i smiren, a do cilja dolazi postepeno i planski.

Rak

Pripadnici ovog znaka bježe od Blizanaca jer su previše razumni za njih. Rakovi su skloni dramatiziranju u svakoj situaciji i često ne mogu sagledati realnost.

Lav

Lavu na živce posebno idu Rakovi zbog sklonosti dramatiziranju. Zbog Rakova se obično osjećaju manje dominantnima iako ih smatraju mnogo slabijima. Zbunjuju ih njihovi obično, nerealni osjećaji.

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!