ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU NE PRIPADA NIKOME: Uvijek je tako nedostižna

Horoskop i horoskopski znakovi nam su uvijek zanimljivi – vjerovali mi u njih ili ne, uvijek nas zaintrigira da vidimo šta zvijezde misle o nama.

Planirate li prosidbu, dobro je znati koje žene u Zodijaku slove kao idealne životne partnerice.


No, ova je uvijek svoja. Glasno se smije, poskakuje i odlazi niz ulicu. Ona je potpuno bezbrižna dok drži kaplje sudbine u tim osetljivim rukama. Ona je žena Vodolija.
Kako se može kretati tako lagano? Kako se može brinuti tako duboko?

Ona je hodajuća kontradikcija. Ona je društveni leptir i usamljeni vuk. Ona je altruist i buntovnik bez razloga. Ona je ludi naučnik i vibrirajuća lopta emocionalnog haosa.

Živi u svojoj glavi, ali ima ogromno srce. Ona je vruća. Ona je hladna. Ona je ovdje. Ona je tu. Ona je bijesna, divlja, tvrdoglava kao pakao, snažna i nezaustavljiva.
Da, ona je svijetla i prozračna. Ona je čista energija. Ona je poput munje, tornada, snažan impuls elektromagnetne energije. Ona nije šala.

Ona će se u potpunosti promijeniti u djeliću sekunde, pokazat će svoja neobična krila i poletjeti u kovitlajući nalet vetra.

Usudi li se iko misliti da je posjeduje? Usudi li se iko pokušati da je zadrži?
Ona nikada neće ostati u kavezu života, čak i ako se teško mora boriti za slobodu. Ona je rođena za povjetarac i ona to zna.

Ona je čista energija. Ona će izaći napolje i divlje plesati, jecajući u suzama koje joj natapaju cvetnu haljinu. Zatvara oči i guta suze kao hranjivi mango nektar. Ona zna da su bol i tuga i šok i neuspjeh inherentno kreativne snage, potrebne kao vazduh, nadahnuće, kao umjetnost.

Ona se ne boji samoće i kreće u solo avanture, šireći svoja široka krila, udišući u svetom prostranstvu sveži planinski vazduh i slane izlaske sunca nad morem.
Ona je mudra žena, tajanstveni stvor, intrigantna fatamorgana, stalno u pokretu, uvijek tako nedostižna.

Ali – iza hladne samouvjerenosti i izgleda divljeg djeteta, ona je uplašena i ranjiva.

Ona je potajno usamljeni vuk, u potrazi za nekim ko će cijeniti njenu nekonvencionalnu, slobodnu dušu.

Ona će se naći saputnika avanturistu, to će biti ljubav tako lijepa – kao vjetrovita planinska livada obasjana sunčevim zracima, posuta svetlim divljim cvjetovima punim meda.
Ona će voljeti strastveno i neobično, slobodno i bezuslovno. Ipak, ona će uvijek prije svega biti svoja žena. Ona neće pripadati nikome.
Jer tako je određeno. Ona pripada povjetarcu na olujnom noćnom nebu, frenetičnom pulsiranju srca cijelog svijeta. Ona pripada Mliječnom Putu i čudnim cirkuskim pjesmama i šokantnim trenucima otkrovenja.

Ona je rođena da leti tamo gdje udara grom. Ona je čista energija.

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Ovi nesretni ljudi žele da što prije zaborave ovaj dan : Broj #4 ne biste nikome poželjeli