Zerina objasnila zbog čega se obrijala do glave i sve ostavila u š0ku

Zerina Hećo je tokom noći otišla u kupatilo i odlučila da napravi drastičnu promjenu.

Naime, ona je obrijala glavu, jer joj je kosa naglo opadala, pa se tako ćelava uputila ka sobi za izolaciju gdje se sakrila od svih zadrugara.

U takvom izdanju ju je prvi ugledao Vladimir Todorović koji je bio šokiran prizorom, a potom su do Zerine otišli i Luna Đogani, Jelena Krunić i Savo Perović koji su preblijedili kada su je vidjeli bledu i obrijanu kako leži u krevetu.

– Zašto si to uradila Zerina – upitala je Luna svoju rijaliti prijateljicu.

– Zato što mi opada kosa. Čekam rezultate i onda sam shvatila i rekla sebi što ne bih ubila svoj strah. Ja sam samo prevazišla svoj strah da opet budem ćelava.

Opadala mi je kosa, bilo me je strah. Narušila sam svoje zdravlje. Suočila sam se sa svojim strahom – pričala je Zerina plačljivim glasom.

– Ti ne smiješ tako da razmišljaš. To nije suočavanje sa strahom – dodao je Sava, a onda je ohrabrio i pohvalio njen sadašnji izgled.

Jelena Krunić nije mogla da obuzda svoje emocije, te je pred Zerinom i zaplakala govoreći joj da nije trebala da ošiša kosu dok ne sazna prave rezultate.

– Izigrana sam mnogo. Kad izađem napolje napisaću knjigu gdje ću opisati kako sam se osjećala od prvog dana kada sam ušla do dana kada izađem odavde – rekla je Zerina sa suzama u očima, dok su je Luna i Jelena grlile.

You may also like

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan: Ovo nema nigdje na svijetu
STIGAO NOVI ZAKON, NEMA VIŠE PRELASKA GRANICE BEZ OVOGA: Kad vidite šta sad morate uraditi, NEĆE VAM BITI DOBRO!
NEMOGUĆE: Piton od PET METARA uhvaćen na Floridi
Samo starije generacije se mogu sjetiti njega: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva!

Recommended Video

CLOSE
Doktor Milan Gnjidić pronašao je Darka Lazića na mjestu nesreće ponavljao je samo ovo iz smrskanog auta